EMİRSULTAN VAKFI, GÖNÜLLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU ÜYELERİNİ AĞIRLADI…

Emirsultan Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, kurucu üyelerinden olduğu Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun üye kuruluşlarını Yunus Emre’de ki vakıf merkezinde ağırladı. Gündemi değerlendirmek ve olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya gelen gönüllü kuruluşular, Emirsultan Vakfı’nın ev sahipliğiyle gerçekleştirdiği toplantıda FETÖ terör örgütünün karşısında olduklarını ve sivil toplum kuruluşları olarak devletimizin bu beladan kurtulabilmesi için gereken her çalışmanın yapılacağını ifade ettiler.

Oturumun başlangıcında ev sahibi Emirsultan Vakfı, vakfın faaliyet alanlarını ve yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında üye kuruluşlara bilgiler verdi. Toplantıya ev sahipliği yapan Emirsultan Vakfı yöneticileri; Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, Vakıf Müdürü Server Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Güven Sayış, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gündüz, ortak kanaatle FETÖ terör örgütünün dini istismar ederek sözde İslamiyet adı altında bu vatana en büyük ihanetin gerçekleşmiş olduğunu dile getirdiler.

Soru-cevap ve faaliyet planlarının yapılmasının ardından toplantıya son verildi.

20160804_193442
20160804_193541
20160804_201040
20160804_212208